Werken bij Linguability

 

Linguability zoekt taaltrainers in alle talen, die bevoegd zijn om in hun moedertaal les te geven. We zoeken docenten in diverse regio's, ook in het oosten van Nederland, die het Nederlands voldoende machtig zijn om hun taal aan absolute beginners te kunnen geven. 

 

Op korte termijn zijn we vooral op zoek naar docenten Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Duits en Frans, maar we breiden ons aanbod graag uit met andere talen. Ben je docent in één van deze talen? Dan is Linguability ook op zoek naar jou!

 

Als Linguability docent werk je op freelance basis. Je werkzaamheden bestaan uit het geven van lessen, zowel privé als aan kleine groepen, op locatie in je eigen regio en/of online. De lessen en cursussen worden in goed overleg met jou gepland. Er kan je ook worden gevraagd een bedrijfscursus te geven. Bij sommige cursussen ligt de inhoud en het eindniveau van te voren min of meer vast. In andere gevallen wordt de inhoud in overleg met de klant en jou als docent bepaald.

 

Een Linguability docent voldoet aan het volgende profiel:

 

  • Je hebt een lesbevoegdheid en relevante ervaring
  • Je spreekt de taal waarin je lesgeeft als moedertaal, of je hebt bijna hetzelfde niveau, maar je beheerst ook het Nederlands
  • Je bent didactisch vaardig en weet in groepslessen goed je aandacht over de cursisten te verdelen
  • Je bent een betrokken docent en je weet je cursisten te enthousiasmeren en motiveren
  • Tijdens alle werkzaamheden voor Linguability is je houding representatief voor het bedrijf: we zijn betrouwbaar in onze contacten en  geven kwalitatief uitstekende lessen met prima resultaten in een gezellige sfeer

 Linguability biedt:

  •  Een marktconform uurloon
  •  Vergoeding van voor Linguability gemaakte reiskosten
  •  Collegiale ondersteuning indien gewenst

 Als je voor Linguability wilt werken, stuur je motivatiebrief en CV dan naar  info@linguabiity.nl en vermeld ‘sollicitatie’ in het onderwerp. Als je eerst nog vragen hebt, kun je die sturen naar hetzelfde mailadres.