Spaans

Met ongeveer 400 miljoen moedertaalsprekers en ongeveer 60 miljoen mensen die het als tweede taal spreken, staat het Spaans hoog bovenaan de lijst van meest gesproken talen ter wereld. Het is dus een waardevolle taal om te leren, niet alleen voor op vakantie, maar ook in het zakenleven. Wilt u ook Spaans leren of uw kennis van de taal vergroten? Doe dan nu één van onze cursussen!


Algemeen Spaans

U leert de taal paso a paso (stap voor stap). Het vocabulaire en de grammatica leert u d.m.v.  praktijk- gerichte oefeningen. Alle vaardigheden (luisteren, lezen en schrijven) komen aan bod, maar de nadruk ligt op de spreekvaardigheid. 

Cursussen Algemeen Spaans zijn er op alle niveaus, ook voor beginners.  


De cursus Spaans voor beginners in Den Haag - Mariahoeve 2022-2023 kreeg de volgende review van een cursist:
"Mijn man en ik hebben met veel plezier de cursus Spaans voor beginners gevolgd. De lessen worden door de docente, Raquel, op een gezellige en vlotte manier gegeven m.b.v. een duidelijk tekst- en oefenboek. We verheugen ons nu al op de vervolglessen."


Spaans Conversatie *

U leert in het Spaans conversaties te houden over alledaagse, algemene onderwerpen en op de hogere niveaus wordt er zelfs in het Spaans gediscussieerd.  Zakelijk Spaans  *

In onze cursussen zakelijk Engels leert u zich redden in de meest voorkomende zakelijke situaties. U leert op correcte wijze communiceren met uw collega's, klanten en zakenpartners, zowel in woord als geschrift. Wij leren u passend taalgebruik voor de meest voorkomende zakelijke situaties.Pakt u het graag grondig aan, en werkt u liever toe naar het halen van een officieel DELE Diploma? Deze certificaten worden internationaal erkend en zijn een zeer waardevolle aanvulling op uw CV. Wij verzorgen cursussen op diverse niveaus om u op de DELE examens voor te bereiden.  Naast bovenstaande cursussen kunt u bij ons terecht voor accent reductietraining en spreekangst reductietraining

* Voor een cursus zakelijk Spaans of een DELE cursus is een basisniveau in het Spaans noodzakelijk. U moet minimaal A2 niveau hebben om met deze cursussen te kunnen starten. Heeft u dat niveau nog niet? Dan begint u met regulier Spaans, en doet u daarna een zakelijke - of DELE cursus.