Overige Talen

Naast onze cursussen Nederlands, Engels en  Spaans verzorgen wij ook cursussen in onderstaande talen:

Het Catalaans wordt gesproken in Catalonië, de Balearen, Valencia, Andorra, een deel van Zuid-Frankrijk, een deel van Aragón en op een gedeelte van Sardinië. Bij elkaar spreken ongeveer tien miljoen mensen het Catalaans.

 

Was u van plan een appartementje te kopen in één van deze gebieden? Doe dan eerst een cursus Catalaans, zodat u de taal spreekt. Dan voelt u zich er eerder thuis!Chinees (Mandarijn)

Het Mandarijn is met 910 miljoen moedertaalsprekers de meest gesproken taal ter wereld. Het Mandarijn wordt geschreven met het Chinees schrift, maar kan ook met het Latijnse alfabet worden geschreven. De Chinese economie is in 2023 de op één na grootste ter wereld. Zakelijk gezien is het dus goed deze prachtige taal te beheersen. Duits

Gaat u vaak op vakantie naar Duitsland? Heeft u het Duits nodig voor uw werk? 

 

Dat geldt voor veel mensen. Niet alleen zijn Duitsland en Oostenrijk prachtige landen om op vakantie te gaan, Duitsland is nog steeds onze  belangrijkste handelspartner.  Wacht dus niet,  doe een cursus Duits, en vergroot uw kennis van deze prachtige taal!

Heeft u liever een cursus zakelijk Duits? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!Frans

Het Frans wordt als officiële taal in tientallen landen  gesproken. Het wordt door zeker 75 miljoen mensen gesproken als hun moedertaal. Nog eens ongeveer 50 miljoen mensen spreken het Frans als tweede taal. Het Frans is eeuwenlang gezien als de taal van de bestuurlijke elite en is nog steeds een van de belangrijkste talen in het diplomatieke verkeer. Wie wil deze prachtige taal nou niet kunnen spreken?

We verzorgen cursussen Frans op alle niveaus, ook voor beginners. Hindi

Het Hindi is de primaire officiële taal van India, met een geheel eigen alfabet. Het wordt geschreven in het Devanagarischrift. Het is één van de meest gesproken talen ter wereld. Onze cursussen in deze taal worden gegeven door een docente die het Hindi als moedertaal heeft. Zij kan u ook veel vertellen over de verschillen in cultuur tussen India en ons eigen land. Italiaans

Het Italiaans wordt gesproken door ongeveer 59 miljoen moedertaalsprekers in Italië en ongeveer 68 miljoen mensen wereldwijd. Deze prachtige taal maakt, net als o.a. het Spaans en Frans, deel uit van de Romaanse taalgroep. Het huidige Italiaans is uit het Toscaans ontstaan, en lijkt van alle Romaanse talen nog het meest op het Latijn.

 

We verzorgen cursussen Italiaans op alle niveaus, ook voor beginners. We leren u de taal stap voor stap. Portugees

Het Portugees, een Romaanse 

wereldtaal, wordt gesproken in o.a. Portugal, Brazilië, Angola, Guinee-Bissau, Sao Tomé en Principe, Oost-Timor, Kaapverdië, en Mozambique.  is. 

Gaat u graag op vakantie naar het prachtige Portugal? Doe een beginnerscursus Portugees, zodat u de lokale bevolking leert verstaan!Tagalog

Tagalog is de officiële taal van de Filipijnen. Onze cursussen in deze bijzondere taal worden gegeven door een ervaren moedertaalspreker. Hij kan u naast de taal ook veel leren over de specifieke cultuur van de Filipijnen.