Nederlands

Is Nederlands uw moedertaal, maar heeft u moeite u foutloos uit te drukken?

 

Onze  cursussen algemeen Nederlands zijn bedoeld om dat probleem op te lossen. U leert hoe u zinnen moeiteloos en correct kunt formuleren, in woord en geschrift. U leert in uw taalgebruik goed om te gaan met formele en informele situaties. Daarnaast leert u structuur aan te brengen in uw argumentatie, zodat u overtuigend overkomt op anderen. 

 

Uw taalgebruik is onderdeel van de indruk die u maakt op andere mensen. Onbewust wordt u erop ingeschat. Correct taalgebruik draagt bij aan een goed imago, zowel zakelijk als persoonlijk. Uw Nederlands is uw uiteindelijk uw visitekaartje. 

U leert hoe u zinnen moeiteloos en correct kunt formuleren, in woord en geschrift. U leert in uw taalgebruik goed om te gaan met formele en informele situaties. Daarnaast leert u structuur aan te brengen in uw argumentatie, zodat u overtuigend overkomt op anderen. 

Algemeen NederlandsZakelijk Nederlands

In onze cursussen zakelijk Nederlands leert u zich redden in de meest voorkomende zakelijke situaties. U leert op correcte wijze communiceren met uw collega's, klanten en zakenpartners, zowel in woord als geschrift. Wij leren u passend vocabulaire bij de meest voorkomende situaties in het bedrijfsleven.  Nederlands schrijven

In onze cursussen Nederlands schrijven leert u foutloos communiceren in uw geschrift. We besteden aandacht aan grammatica, woordkeus, spelling, structuur, samenhang, etc. De cursussen zakelijk Nederlands en Nederlands schrijven zijn bedoeld voor mensen die het Nederlands als moedertaal hebben. Is Nederlands niet uw moedertaal, dan moet u minimaal B1 niveau hebben om met zakelijk Nederlands te kunnen starten.