Engels

 

Een goede beheersing van het Engels is in onze maatschappij onmisbaar. Op het werk, op vakantie, wie je ook bent en wat je ook doet, met een betere beheersing van de Engelse taal kom je altijd verder. Zelfs in landen waarin een andere wereldtaal wordt gesproken, kun je met het Engels nog terecht. 

 

Het Engels is een wereldtaal die door meer dan 1.75 miljard mensen wordt gesproken. Het is de taal van de wetenschap en de communicatie en informatie technologie. Het is ook de meest gebruikte taal in de internationale betrekkingen en het internationaal zakenleven.Verbeter uw Engels, en daarmee uw positie op de arbeidsmarkt!

Is veel van het op school geleerde Engels bij u weggezakt? Doe er wat aan en volg een cursus Engels bij Linguability


Algemeen Engels

U leert de taal step by step (stap voor stap). Het vocabulaire en de grammatica leert u d.m.v.  praktijk- gerichte oefeningen. Alle vaardigheden (luisteren, lezen en schrijven) komen aan bod, maar de nadruk ligt op de spreekvaardigheid. 

Cursussen Algemeen Engels zijn er op alle niveaus, ook voor beginners.  English Conversation *

U leert in het Engels conversaties te houden over alledaagse, algemene onderwerpen en op de hogere niveaus wordt er zelfs in het Engels gediscussieerd.  Business English *

In onze cursussen zakelijk Engels leert u zich redden in de meest voorkomende zakelijke situaties. U leert op correcte wijze communiceren met uw collega's, klanten en zakenpartners, zowel in woord als geschrift. Wij leren u passend taalgebruik voor de meest voorkomende zakelijke situaties. English for Professionals *

Bent u hoger opgeleid, maar heeft u toch nog wat moeite met Engels? Versterk uw zelfsvertrouwen met één van deze cursussen:

  • English for Nursing  
  • English for Marketing
  • Technical English
  • English for the Media
  • Academic English
  • English for Travel
  • Tourism and the Hotel Industry
  • Financial English 

 IELTS

Moet u binnenkort een IELTS test afleggen, en zoek u ondersteuning bij de voorbereiding?

Ook daarvoor bent u bij ons op het juiste adres! 

Cambridge English *

Werkt u liever toe naar het halen van één van de Cambridge English Certificates? Deze certificaten worden wereldwijd erkend en zijn een zeer waardevolle aanvulling op uw CV. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van Cambridge cursussen op alle niveaus. We kunnen u voorbereiden op de volgende examens:

     B1 Preliminary

     B2 First

     C1 Advanced

     C2 ProficiencyNaast bovenstaande cursussen kunt u bij ons terecht voor accent reductietraining en spreekangst reductietraining

*  Voor onze cursussen English conversation, Business English, English for Professionals en Cambridge English, heeft u minimaal A2 niveau nodig. Heeft u dit nog niet? Doe dan eerst Algemeen Engels om het gewenste niveau te bereiken. Weet u niet wat uw niveau is? Neem dan even contact op.