Bedrijfscursussen

 

Zo'n 11 procent van de bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (MKB) loopt contracten mis door een tekortschietende kennis van vreemde talen. De ondernemingen laten hierdoor miljoenen euro's aan inkomsten liggen. Bovendien kan te weinig talenkennis banen kosten. Dat zegt Europees Commissaris Androulla Vassiliou van Onderwijs, Jeugd en Meertaligheid.

  

Vassiliou deed haar uitspraken in het kader van een conferentie over het nut van taalvaardigheid voor het bedrijfsleven. "Talen bieden ondernemingen meer kansen, doordat ze een concurrentievoordeel verschaffen en exportmarkten toegankelijker maken", aldus de eurocommissaris. Volgens haar vormt de EU met 23 officiële en meer dan veertig regionale talen 'een unieke meertalige gemeenschap'.

van: Gebrekkige talenkennis kost bedrijven orders | IkGaStarten

 

Linguability verzorgt betaalbare taalcursussen voor bedrijven, zowel op locatie als online. Deze cursussen kunnen individueel of als groepscursus worden aangeboden. 

 

De data en tijden van de lessen worden in overleg bepaald en onze docenten stellen zich zeer flexibel op als er met reeds vastgelegde data moet worden geschoven. Ook de inhoud van de cursus wordt in overleg bepaald. 

 

Indien gewenst doen we van tevoren een niveaubepaling, zodat u er zeker van kan zijn dat uw medewerkers op een passend niveau aan de slag gaan. Inhoudelijk leveren we maatwerk. We stellen in overleg met u het doel van de cursus vast en stippelen daarbij een leerlijn uit. Daarbij staat voor ons de inhoudelijke kwaliteit altijd voorop. 


Linguability heeft onder de vorige naam (Eurotaal.com) al voor veel bedrijven naar tevredenheid cursussen gerealiseerd, zowel voor het midden- en kleinbedrijf als voor internationaal opererende bedrijven. 

 

Op verzoek sturen wij u een lijst van bedrijven waarmee we hebben samengewerkt of nog steeds samenwerken. Mail ons gerust voor vrijblijvende informatie: